Vrachtwagenreclame

Vrachtwagen Reclame

Eén van meest effectieve reclame methodes is vrachtwagenreclame. Voor naamsbekendheid of om een actie te promoten, krijgt u met deze reclame uiting veel exposure. Supreme Reclame ontwerpt, levert en monteert de uiting op uw cabine en op uw bak.

 

Alle type vrachtwagens hebben wij in een digitaal bestand. Wij hebben door de jaren heen regelmatig verschillende soorten opleggers, tankwagens en trailers geplakt. Ook hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt. Voor inspiratie voor vrachtwagenreclame kunt u op onze portfolio pagina kijken.

 

Voor alle vrachtwagenreclame gebruiken wij hoogwaardige folies en full colour print materiaal. Wij hebben vakkundige grafisch ontwerpers in huis die voor elk reclame project een uniek design maken. Verschillende proeven kunnen worden gemaakt en op verzoek kunnen wij 3D beeldmateriaal maken voor uw vrachtwagenreclame.

 

Wilt u alleen uw cabine voorzien van logo en bijvoorbeeld NAW-gegevens dan kan dat natuurlijk ook. De wagen kan bij ons worden geplakt of natuurlijk ook bij u op locatie.

 

Vrachtwagen reclame