Reclamezuilen

Reclamezuilen

Reclamezuilen maken het verschil

Reclamezuilen zijn er in allerlei soorten en maten, van verschillende materialen, beplakt of geprint. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij goed advies te geven. Reclamezuilen kunnen op maat worden gemaakt. Zij kunnen verlicht of onverlicht geleverd worden of met reflecterend materiaal. U kunt op deze manier een mooie en unieke zuil voor uw pand plaatsen, waarmee u gegarandeerd de aandacht van klanten en bezoekers trekt.

 

Reclamezuilen ook ín uw pand

Ook voor routing om, langs en door uw pand kunt u gebruik maken van de aluminium zuilen en reclameborden. U kunt zo een chique uitstraling geven aan uw pand en u kunt uw huisstijl terug laten komen op de zuilen.

 

Impressie van de reclamezuil voor uw pand

Wij hebben een groot aantal soorten reclamezuilen in ons assortiment en ook kunnen wij een impressie geven van een reclamezuil op of voor uw pand. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte opvragen voor een zuil in of voor uw pand.

 

Wat kosten reclamezuilen?

U wilt meer opvallen met een reclamezuil voor uw pand. Maar wat zijn hiervan de kosten? De ronde ovale aluminium reclamezuilen beginnen bij € 499,-. Dat is inclusief logo en/ of bewegwijzering. Wij maken altijd vrijblijvend een offerte op maat. Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

 

Welke reclamezuilen zijn er?

Er zijn in de basis 4 verschillende reclamezuilen. Ook kunt u voor een zuil op maat kiezen!
Picture 059 rechthoekige-reclamezuil-klein reclamezuil-ovaal-klein wandzuil-onverlicht-klein

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Supreme Reclame:

  • ✓ Goedkoopste in NL
  • ✓ Plaatsing door heel NL
  • ✓ Top kwaliteit
  • ✓ Inclusief reclame
  • ✓ Achteraf betalen

 

 

Onlangs door ons geleverd!