Specialisten

Supreme Reclame heeft al bijna 25 jaar ervaring in het Sign & Print vak. Samen met onze klanten maken we maatoplossingen voor iedere reclame-uiting en voor iedere onderneming.

Ons bedrijf

Supreme Reclame is in 2006 opgericht. Na meer dan een decennium werkzaam te zijn geweest in het Sign & Print vak, heeft David Stoter Supreme Reclame opgericht.

Wat onze klanten zeggen

Jeroen Hup, Warmtestore KampenBoersma, Easy RentLeonard Wijsman, EP StadshagenRobbie Bremer, B&S MediaRobin Veen, TherecaNiek Karrenbelt, Cycloon PostDorothé van Lente, Pouw VolkswagenPascal Biesterbos, De Communicatiemakers

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn bijna 25 jaar actief in het Sign & Print. Onze klanten zijn plaatselijke bedrijven, maar ook grote multinationals.

Wij maken de meeste stickers zelf, hebben een eigen design afdeling en hebben een groot netwerk met leveranciers. Wij weten precies waar we moeten zijn voor de beste kwaliteit en de scherpste prijs.

Wilt u bijvoorbeeld uw auto bij ons laten voorzien van belettering of liever bij u op locatie? Wij zijn overal inzetbaar. Wij besteden niets uit en hebben daarom niet te maken met extra marges.

Wij hebben een team van verschillende specialisten, onder andere op het vlak van carwrappen, gevelreclame en autoramen tinten.

Onze Specialiteiten

  • Autobelettering 100%
  • Carwrappen 100%
  • Gevelreclame 100%
  • full colour montage 100%

Ons team

 

Klanten