Full colour printing

Full colour printing

Wij leveren en monteren full colour prints op alle formaten en op alle ondergronden! Een sfeerbeeld kan de consument in de juiste stemming brengen om uw product te kopen of om uw winkel binnen te stappen!

 

Met hedendaagse technieken kunt u haarscherpe afbeeldingen full colour printen. Hiermee kunt u ook binnen mooie afbeeldingen plaatsen op maximale grootte. Wanden worden voorzien van sfeerbeelden om uw klanten of uw personeel het juiste gevoel te geven. Onze ontwerpers kunnen u helpen met beeldbewerking of met complete designs die op maat voor uw worden gemaakt.

 

Ook worden de full colour prints gebruikt op voertuigen, beurswanden, reclameborden, ramen en gevels.

 

Wij printen full colour prints onder andere op reguliere (witte) folie, maar dit kan ook op bijvoorbeeld zandstraal folie (edged glass) of op transparante folie. Supreme Reclame heeft jarenlange ervaring met het printen en monteren van full colour prints. Er zijn veel ontwikkelingen in de printwereld en die houden wij nauwlettend in de gaten. Wij volgen de trends en bieden de nieuwste producten in de markt aan. Voor inspiratie kunt u op onze portfolio pagina kijken.

 

 

full collour