Autoreclame

Autoreclame

Parkeren, autorijden en reclame maken? Dat doe je zo!

De Volkswagen Polo van uitzendbureau Werkis gaat na een bezoek aan onze werkplaats in Hasselt nooit meer anoniem door het leven. De opvallende bestickering waar de auto mee is verfraaid is een regelrechte eye-catcher. Parkeren en rijden wordt vanaf nu reclamemaken. Het ontwerp was aangeleverd. Wij kunnen dat ook verzorgen, maar in dit geval was voor een ontwerp op basis van de bestaande huisstijl gekozen. Aan ons de taak om kwalitatief topwerk te leveren met het aanbrengen van de bestickering zelf. Dat doen we goed en uiteraard graag. We kiezen bij dit soort opdrachten met veel knikken en bollingen in de vormen, voor een speciaal soort folie dat mooi strak met de auto meevormt en gemiddeld een jaar of zes zeven meegaat. Hoe we dat doen is geen geheim, maar wel vakwerk, check de video van onze vakvrouw.

 

 

Supreme Reclame heeft bijna 25 jaar ervaring in autoreclame. Laat uw bedrijfsauto opvallen door een spetterende full colour print of juist met een subtiele bedrijfsaanduiding. Wij voorzien uw bedrijfsauto met autoreclame. Auto reclame wordt soms onderschat, maar onze klanten merken direct verschil nadat zij opvallende reclame op hun auto of vloot plaatsen. Heeft u een leuke tijdelijke actie? Dan kan auto reclame uw actie extra kracht bijzetten. Auto reclame kan gemakkelijk verwijdert worden en wij geven op nieuwe voertuigen minimaal 5 jaar garantie op de folie.

 

In onze database hebben wij alle auto, bus, vliegtuig en motor-types verzameld, zodat wij voor iedere auto een uniek ontwerp kunnen maken. Wilt u meerdere ontwerpen voor uw voertuig zien dan kan dat natuurlijk ook. De auto kan gedeeltelijk worden beplakt of geheel worden gewrapt. Voor inspiratie kunt u op onze portfolio pagina kijken.

 

Is autoreclame iets voor uw onderneming?

Voor alle autoreclame gebruiken wij hoogwaardige folies en full colour print materiaal van o.a. Avery. Wij hebben vakkundige grafisch ontwerpers in huis die voor elk auto reclame project, een uniek design maken. De ontwerpers verdiepen zich in uw communicatiestrategie en gaan daarna aan de slag met een opvallend, of juist subtiel design.

 

 

autoreclame