Airtex

Airtex

Airtex, ook wel bekend als naadloos behang, leveren en monteren wij op alle formaten! Een sfeerbeeld, een mooie foto of een leuke structuur, op Airtex kan bijna alles geprint worden.

 

Airtex monteren

Het behang kan op verschillende hoogtes geprint worden, op bijna alle wanden in kantoren en woningen kan het behang gemonteerd worden. Het naadloos behang is gemakkelijk zelf met behanglijm te monteren.

Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Voor inspiratie kunt u op onze portfolio pagina kijken.

 

Airtex is naadloos behang

Het naadloos behang van Supreme Reclame is een print op Airtex. Airtex is een behangsoort die van vinyl is gemaakt. Vinyl is een kunststof die zeer geschikt is om op te printen en aangezien het zeer sterk en flexibel materiaal is, gaat het monteren ook vrij eenvoudig.

 

Zelf een bestand aanleveren

U kunt uw eigen foto of ontwerp laten printen op naadloos behang, of u kunt ons een ontwerp laten maken. In beide gevallen is het belangrijk dat wij de juiste afmeting weten en wat de ondergrond is. Bij onbewerkte wanden moet voorstrijk aangebracht worden wat ervoor zorgt dat niet alle vocht uit het behanglijm wordt gezogen. Als wij deze informatie hebben kunnen wij uw bestand of het ontwerp dat wij voor u gemaakt hebben, gaan printen.

 

Binnen een 1 week uw naadloos behang aan de muur

Na akkoord op het ontwerp kunnen wij de montage inplannen. Bent u gevestigd in Nederland? Dan kunnen wij binnen één week uw naadloos behang monteren op locatie.

 

airtex